De-a lungul timpului, am colaborat cu designeri si ateliere din tara si strainatate pentru realizarea colectiilor, de la momentul zero pana cand modelele au ajuns pe podiumurile de moda sau in vitrinele magazinelor din intreaga lume.

Ofer pachete profesionale complete de proiectare, digitizare, gradare si incadrare a articolelor de imbracaminte dintre cele mai diverse: haine casual, rochii de seara, rochii de mireasa, corsete, cupe si lenjerie intima dar si creatii executate in baza unor mulaje tehnice. Ma adresez atat atelierelor care au nevoie de tipare de croitorie pentru executarea seriilor, cat si designerilor sau persoanelor fizice care se afla in cautarea unor de tipare “made to measure” pentru tinute excusiviste, un grad mare de dificultate.

consiliere tehnica 2

CONSILIERE TEHNICA

Oferim servicii profesionale de consiliere pentru selectarea materialelor de baza si auxiliare, scaderea costurilor, eficientizarea fluxului tehnologic si alegerea atelierului sau a fabricii potrivite pentru colectia ta. Executam schitele tehnice si punem la punct detaliile care te vor ajuta sa obtii cel mai bun pret de productie din piata.

TIPARE CONFECTII DIGITALE, GRADATE

Executam tipare pentru confectii digitale, gradate, in unul dintre cele mai performante softuri de pe piata. Tiparele noastre sunt cat de poate de exacte si se pot gradata pe oricate marimi ai nevoie. Tiparele pentru confectii se pot executa dupa schita sau dupa o simpla poza si acopera toata gama de produse textile, inclusiv cele cu dificultate crescuta cum sunt costumele de baie, lenjeria intima, rochiile de mireasa, corsetele, cupele sau hainele pentru copii si barbati.

LOGO TIPARE DIGITALE

LOGO TIPARE CREATIVE

TIPARE CREATIVE

Executam tipare de croitorie creative pe hartie, pe care le putem digitiza si grada pe oricate marimi ai nevoie. Aceste tipare se fac pentru articole vestimentare cu dificultate ridicata si necesita executarea unor mulaje, pentru a se obtine, in proportie de 100%, produsul desenat de designer.

EXECUTAREA PROTOTIPURILOR

Asiguram executarea prototipului la standarde inalte de calitate si procesarea eventualelor modificari care se impun pe tiparul digital inainte de plotarea lui in vederea executarii seriei. In plus, va punem la dispozitie tiparul in format digital pentru ca sa il puteti plota ori de cate ori aveti nevoie de el.

EXECUTAREA PROTOTIPURILOR LOGO

PACHET TEHNOLOGIC LOGO

PACHET TEHNOLOGIC

Oferim un pachet tehnologic complet pentru articolele din colectia ta. Acesta cuprinde: schita tehnica, detalierea procesului tehnologic, determinarea consumului de material, incadrarea tiparului pe span. In plus, putem asigura urmarirea fluxului tehnologic si controlul calitatii.

TIPARE DE CROITORIE PERSONALIZATE

Daca dimensiunile tale nu se incadreaza in masurile standard si trebuie sa modifici mereu hainele pe care le cumperi sau daca iti doresti o rochie de pe covorul rosu si croitoreasa ti-a spus ca nu se poate realiza atunci ai nevoie de un tipar personalizat care sa te ajuta sa croiesti, in orice atelier, rochia la care visezi.

http://www.dreamstime.com/stock-images-fashion-model-sketch-silhouette-beautiful-woman-outline-style-vector-beauty-logo-image57142384